Наши новости
Категория 1

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 2

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 3

----------
----------
----------
----------
----------

Календарь
{calendar}
Популярные статьи
    {topnews}
Архив новостей
{archives}
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
На webo4ka.ru вы найдете новейшие и лучшие шаблоны для ucoz, скрипты для ucoz, новейшие базы SEO и многое другое



21:02
15.02.2018 р. Комишуваський НВК увійшов до спільноти шкіл, які впроваджують у себе пілотний проект «Кар’єра зі школи: вибір і планування»

Підписавши меморандум, ми беремо на себе відповідальність за успішне впровадження проекту на базі нашого НВК.
Адже нам не байдуже майбутнє наших випускників. Навчаючи їх десять років, ми маємо моральні зобов’язання зробити все від нас залежне задля їх подальшого успіху.
Проект «Кар’єра зі школи: вибір і планування» - це чудовий інструмент для розкриття потенціалу кожного учня, адже, стати успішним та зайняти «власну» ланку у суспільстві більші шанси у того, хто знає про кар’єрні можливості, різноманіття професій та власні якості. 
Мене відверто вразив масштаб проекту. Дуже приємно бачити та розуміти, що майбутнім наших дітей переймаються багато людей, серед яких представлені успішні бізнесмени, державні високопосадовці та, звичайно, наші українські вчителі.
Ви тільки уявіть, 300 шкіл виявили бажання стати учасниками проекту, з яких організатори відібрали лише 100. Керівник кожного, з відібраних навчальних закладів підписав меморандум, засвічуючи своє серйозне ставлення до проекту. 
Дуже приємно, що сьогодні в столиці нашої держави зібрались навчальні заклади з усіх куточків України - від Луганщини до Закарпаття. Всіх нас об’єднує одне спільне прагнення: випустити зі школи цілеспрямовану людину, яка орієнтується у викликах ХХІ століття, має чітку мету у житті та план її досягнення.
Спонсорами цього проекту виступають багато українських компаній. Основний принцип його - зменшення «кадрового голоду» на українському ринку праці за рахунок молоді та зупинення відтіку професійних кадрів за кордон. Як сказала голова правління Центру «Розвитку КСВ» Марина Саприкіна: «Ми дуже хочемо, щоб наші діти залишались працювати в Україні. Побудувати успішну кар’єру в Україні можно!»

Переглядів: 307 | Додав: Matvienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]