Наши новости
Категория 1

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 2

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 3

----------
----------
----------
----------
----------

Календарь
{calendar}
Популярные статьи
    {topnews}
Архив новостей
{archives}
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
На webo4ka.ru вы найдете новейшие и лучшие шаблоны для ucoz, скрипты для ucoz, новейшие базы SEO и многое другое



20:45
Ви - наша гордість! Ви - наша пам'ять!

9 травня... День перемоги - день, який залишається в наших серцях назавжди, день, який святкується ціною життя тих людей, які вибороли свободу нашому народові, забезпечили нам щасливе життя. Ветерани Великої Вітчизняної  Війни - наша безсумлінна гордість, пам'ять та взірець відваги, людяності та сміливості.

В цьому році святкується 70-річчя для перемоги над фашистськими завойовниками наших земель, і ми, школярі Комишуваської ЗОШ І-ІІІ ступенів Попаснянського району, 8 травня 2015 року, в знак великої поваги та пам'яті вітали наших ветеранів. На жаль, їх злишилося дуже мало. В селищі Комишуваха їх двоє: Павлюк Іван Іванович і Оліфір Порфірій Андрійович; в сусідньому селищі Вікторівка, залишився один ветеран ВВв - Суббота Раїса Михайлівна. Школярі з великою цікавістю та ентузіазмом йшли вітати своїх героїв. Неперевершені відчуття дарують ті історії, які розповідають нам ветерани, вони згадують їх зі сльозами на очах.

Їм надзвичайно приємно те, що про них пам'ятають, приємноприймати вітання, вони з радістю на обличчі та тремтячими устамиидякують нам, хоча слова подяки призначені тільки для них. Ми пам'ятаємо Вас і завжди будемо пам'ятати, Ви - наша гордість! Дякуємо Вам!

Учениця 10 класу Негода Вікторія.
 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 393 | Додав: Matvienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]