Наши новости
Категория 1

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 2

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 3

----------
----------
----------
----------
----------

Календарь
{calendar}
Популярные статьи
    {topnews}
Архив новостей
{archives}
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
На webo4ka.ru вы найдете новейшие и лучшие шаблоны для ucoz, скрипты для ucoz, новейшие базы SEO и многое другое



18:54
Розпочався тиждень початкових класів

 Розпочався тиждень початкових класів і перший день : відкриття. Ми його провели під червоним кольором радості та любові. Девіз дня " В маленькому серці любов палає, для зла і зневаги місця немає".3 клас показав майстер клас по фарбуванню солі, малювання малюнків червоними кольорами.Була проведена кольоротерапія, надування кульок, учні початкових класів дізнавалися про значення червоного кольору. У кожного на одязі був присутній елемент цього кольору. А в кінці дня фотографія з червоними кульками. Усім було весело та цікаво!!!

Продовжується тиждень початкових класів в Комишуваському НВК. Вівторок - синій колір миру й неба, а ще й день української мови. Сьогодні в початкових класах проводилися каліграфічні хвилинки " В гостях у пані Каліграфії". Конкурс скоромовок та загадок. Учні 3 класу розгадували мовні ребуси, а другокласники розфарбовували героїв українських народних казок, за що отримали пізнавальні емблеми. Відбулася виставка зошитів з української мови серед учнів 1-4 класів. А в кінці дня надували кульки синього кольору та створили картину "Голуби миру". Всі з нетерпінням чекають завтрішнього дня...

Третій день. І у нас фіолетова середа. Цей колір особливий, бо поєднує в собі два протилежних кольори – гарячий червоний і холодний синій.Учні познайомилися із значенням цього кольору та історією його виникнення. А ще цей день і математичний: діти із задоволенням рахували усно, виконували завдання Геометрика, на виставці були представлені зошити з математики кращих учнів. В кінці дня на учнів чекала конкурсна програма " Слава Математиці". Між двома командами розпочалася запекла боротьба. Команда "Кмітливих" одержала перемогу. Всі учасники отримали грамоти, медальки математиків та солодкі призи. Фіолетовий день закінчився. А що на нас чекає завтра...?

Четвертий день - зелений: символ природи та молодості, колір надії на злагоду, мир і спокій. А у нас він ще казковий: виставка малюнків " Мій улюблений казковий герой", перегляд презентації " Українські народні казки", був проведений конкурс " Чи знаєш ти казки ?", перегляд мультиплікаційних українських казочок.Учні декламували вірші про зелений колір, пройшла кольоротерапія, малювання малюнків тільки відтінками зеленого. Насичено та цікаво пройшов сьогоднішній день. Що нас чекає завтра...?

П"ятниця сьогодні була у нас під жовтим кольором, символом тепла, радощів і поваги. Це - колір золота і стиглого колоса, через які він уособлює Сонячне світло. Для учнів проводилися фізкультхвилинки, розучувалися народні українські ігри, а в кінці дня відбулося змагання " Козацькі розваги". Закінчився тиждень початкових класів. Всі були задоволені. Дякую за підтримку та порозуміння вчителів початкових класів: Шутенко О.Б., Лисенко Л.О., Прокопенко М.О., а токож велике спасибі нашим батькам.

 

Переглядів: 251 | Додав: Matvienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]