Наши новости
Категория 1

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 2

----------
----------
----------
----------
----------

Категория 3

----------
----------
----------
----------
----------

Календарь
{calendar}
Популярные статьи
    {topnews}
Архив новостей
{archives}
Наш опрос
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
На webo4ka.ru вы найдете новейшие и лучшие шаблоны для ucoz, скрипты для ucoz, новейшие базы SEO и многое другое



15:32
Комишуваський НВК «ЗНЗ-ДНЗ» ласкаво відкрив двері майбутнім першокласникам

                      Перше вересня для першокласників – своєрідний вихід в Новий Великий і Незвіданий світ. Світ, який змінить  звичайний до цього образ життя,  світ який щодня буде відкривати щось нове. Тому до школи краще підготувати дитину заздалегідь.

                   У березні – квітні 2017 року на базі НВК було проведено підготовчі заняття  для дітей 5-6 річного віку.

… Хвилюванню батьків і дітей не було меж, попереду знайомство з людиною, яка буде навчати наших дітей. Перша зустріч. На порозі привітна вчителька зі своїм 4 класом вітає дітлахів - віршами про школу, показом сценки «Йду до школи» за участю Червоної шапочки та Вовка. Разом  із захопленням загадували і відгадували загадки, малювали,  весело танцювали танець «каченят». Ось таке свято «Зустрічі зі школою» створила всім нам Лисенко Лідія Олександрівна - наша майбутня вчителька. Потім було 2, 3 …заняття (усього їх було 10), але кожне різнилося від іншого. Вчителька намагалася відкрити перед дітьми дивовижний світ шкільного життя. Щільно продумана тематика кожного заняття, яке проходило у формі пізнавальних та розвивальних ігор. На занятті панувала атмосфера доброти, любові, домашнього затишку. 30 хвилин пролинали швидко, і діти одразу запитували: «А коли ще приходити до школи?» З перших кроків Лідія Олександрівна побачила в наших дітях своїх майбутніх учнів, відшукала ті самі «сонячні промінчики», обережно торкаючись, якими можна пробудити в дитині прагнення до знань. Вона зуміла знайти спільну мову з нашими дітьми, хоча з ними досить не просто буває навіть нам, батькам.

                   Вчителька провела 2 зустрічі і з нами, з батьками, на яких окреслила спільні завдання між родиною і школою. Щоб шкільне життя було наповнене позитивними емоціями, ми, дорослі, лише разом, повинні створити комфортні умови і підтримувати бажання вчитися і ходити до школи.

                    Ми, батьки майбутніх першокласників, щиро вдячні Лисенко Л.О. за творчий підхід до організації і проведенню підготовчих занять. Нехай дитячий сміх та щира любов будуть Вам подякою за вашу нелегку працю вчителя. А всім нам, батькам майбутніх першокласників,  терпіння, наснаги, натхнення, впевненості в своїх дітях.

 

Батьки майбутніх першокласників: Болжеларська К., Мозгова О.,

Назаренко О., Сижук М.

Переглядів: 381 | Додав: Matvienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]